Translate

Resident Evil 6 Tek Link İndir!






Konsol oyuncularının çok önceden oynadığı Resident Evil 6 PC platformuna gecikmeli olarak uğuruyor. Resident evil serisinden bahsetmek gerekirse “hayatta kalma oyunu” olarak piyasaya çıkan ve dördüncü oyuna kadar bunu sürdüren bir seri oldu. Üçüncü oyun Nemesis’te bu hayatta kalma teması öylesine tavan yaptı ki çoğu insanın hala korkulu rüyasıdır. Dördüncü oyunda aksiyon devam etti ama oyunun halen müthiş tutuk olması tatları kaçırmıştı. Resident Evil 6 ile birlikte aksiyon, yüksek bütçeli bir aksiyon filminden aşağı kalır bir yanı yok ama sizce bu Resident Evil mıdır ?

Nerede tek kurşun bulmak için debelendiğimiz anlar, nerede yeşil bitkilerin sayısını sürekli kontrol ettiğimiz zamanlar? Hepsi geride kaldı, Resident Evil 6 ile birlikte Resident Evil, bildiğimiz aksiyon oyununa dönüştü. Üstelik tutarsız bir aksiyon oyunu…
Bu sefer C virüsü insanlığı tegdit ediyor ve dört karakterin ayrı yerlerde,ayrı hikâyelerinde söz sahibi oluyoruz.Ada bir yerde bulmacalar çözülüyor,Chris makineli tüfeğiyle “askercilik” oynuyor,Leon tabancısıyla ateş edip millete omu atıyor.Jake de karlı ortamlarda koşup duruyor.
Beşinci oyunun eleştirilen yönlerinden bir tanesi, “Devir aksiyon devri, yürüyerek ateş edememek ne demek?” konusu, yeni oyunda çözülmüş durumda. Bununla birlikte bir siper mekaniği de oyuna eklenmiş.Aslına bakarsanız, her tarafı aksiyon dolu ve 20 saatten fazla süren senaryosuyla, ktaliteli bir oyun imajı çiziyor Resident Evil 6. İşin içine motorsiklet ve jet uçağı kullanımı bile eklenmiş.Ne var ki oyundaki tekrar o kadar fazla ki… Daha akılcı kurgulanabilirdi diye düşünmeden edemiyorum.
Resident evil 6 kötü bir oyun değil asla ama bir klasik olmasına da imkân yok. Aşağıdaki linkten Resident Evil 6 Full Tek Link İndirebilirsiniz.



İşletim Sistemi: Windows Vista ® / XP, Windows 7, Windows 8
İşlemci: Intel ® CoreTM2 Duo 2.4 Ghz veya daha iyi, AMD Athlon X2 2.8 GHz veya daha iyi
Ram: 2 GB
Ekran Kartı: NVIDIA ® GeForce ® 8800GTS ya da daha iyisi
Sabit Disk: 16 GB Boş Alan


















TURBOBİT PREMİUM SATIN ALMAK VE HIZINIZA HIZ KATMAK İÇİN TIKLAYIN!

Resident Evil 6 Tek Link İndir! için “ 0 yorum ” bulunmaktadır.

Hiçbir hesaba girmeden yorum yapmak istiyorsanız, Yorumlama Biçimi'ni Anonim yapınız.